Активности по повод,НЕДЕЛА НА ГРИЖА НА СТАРИТЕ ЛИЦА

14/11/2018 at 1:06 pm ·

Активности по повод,НЕДЕЛА НА ГРИЖА НА СТАРИТЕ ЛИЦА

Сите настани по повод Недела на грижа на старите лица се од отворен тип и затоа,со задоволство ги покануваме сите заинтересирани граѓани,пријатели и институции да бидат наши гости,за времетраење на свечените активности.***СИТЕ СМЕ НИВНИ ДЕЦА***????‍♂️?‍♀️

Прочитај Повеќе Коментарите се исклучени на Активности по повод,НЕДЕЛА НА ГРИЖА НА СТАРИТЕ ЛИЦА

Почести еднодневни екскурзии со посета на блиските рекреативни центри

01/09/2018 at 3:32 pm ·

Почести еднодневни екскурзии со посета на блиските рекреативни центри

Со цел подобрување и подигањето на квалитетно стареење и повеќе активности кои би дале содржина на секојдневието на корисниците на услугите, во програмата за организација на културно-забавен живот предвидени се, покрај другите активности, и почести еднодневни со посета на блиските, рекреативни центри ли некој манастирски комплекс.

Прочитај Повеќе Коментарите се исклучени на Почести еднодневни екскурзии со посета на блиските рекреативни центри