404 Gabim- asgjë nuk është gjetur

Shkoni ne Faqen Fillestare

Njoftimet e Fundit Për Shtyp

Ekskursione të shpeshta njëditore duke vizituar qendrat rekreative aty pranë
01 09.18

Ekskursione të shpeshta njëditore duke vizituar qendrat rekreative aty pranë

Me qëllim përmirësimin dhe rritjen e cilësisë së plakjes dhe më shumë aktivitete që do të jepnin…

Lexo më shumë

Rinovimin e Kuzhinës në shtëpi dhe pajisjen me pajise moderne
01 09.18

Rinovimin e Kuzhinës në shtëpi dhe pajisjen me pajise moderne

Në periudhen e ardhshme,në mënyrë që të përmirësohen kushtet si dhe në interes të rritjes së cilësisë…

Lexo më shumë

Interes në rritje dhe nevoja për strehim
01 09.18

Interes në rritje dhe nevoja për strehim

Duke pasur parasysh se interesi për akomodim në Shtëpinë kohët e fundit është rritur ndjeshëm, jo vetëm…

Lexo më shumë