Ekskursione të shpeshta njëditore duke vizituar qendrat rekreative aty pranë

01/09/2018 at 3:32 pm · · Komentet te Ekskursione të shpeshta njëditore duke vizituar qendrat rekreative aty pranë Janë të Mbyllura

Ekskursione të shpeshta njëditore duke vizituar qendrat rekreative aty pranë

Me qëllim përmirësimin dhe rritjen e cilësisë së plakjes dhe më shumë aktivitete që do të jepnin përmbajtje përditshmërisë së shfrytëzuesve të shërbimeve ,në programin për organizimin e jetës kulturo-argëtuese, përveç aktiviteteve të tjera edhe ekskurzione njëditore duke vizituar qendrat rekreative të afërta ose ndonjë kompleks manastiri.

Kategori: Galeri Press