Ekskursione të shpeshta njëditore duke vizituar qendrat rekreative aty pranë

01/09/2018 at 3:32 pm ·

Ekskursione të shpeshta njëditore duke vizituar qendrat rekreative aty pranë

Me qëllim përmirësimin dhe rritjen e cilësisë së plakjes dhe më shumë aktivitete që do të jepnin përmbajtje përditshmërisë së shfrytëzuesve të shërbimeve ,në programin për organizimin e jetës kulturo-argëtuese, përveç aktiviteteve të tjera edhe ekskurzione njëditore duke vizituar qendrat rekreative të afërta ose ndonjë kompleks manastiri.

Lexo më shumë Komentet te Ekskursione të shpeshta njëditore duke vizituar qendrat rekreative aty pranë Janë të Mbyllura