Активности по повод,НЕДЕЛА НА ГРИЖА НА СТАРИТЕ ЛИЦА

14/11/2018 at 1:06 pm · · Коментарите се исклучени на Активности по повод,НЕДЕЛА НА ГРИЖА НА СТАРИТЕ ЛИЦА

Активности по повод,НЕДЕЛА НА ГРИЖА НА СТАРИТЕ ЛИЦА

Сите настани по повод Недела на грижа на старите лица се од отворен тип и затоа,со задоволство ги покануваме сите заинтересирани граѓани,пријатели и институции да бидат наши гости,за времетраење на свечените активности.***СИТЕ СМЕ НИВНИ ДЕЦА***????‍♂️?‍♀️

Категории Галерија